У Львові внаслідок вибуху газу робітник отримав опіки

 

У вівторок, 11 червня, у Львові внаслідок вибуху газу робітник отримав опіки.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради, на зовнішній території будівлі Державного архіву Львівської області, стався вибух газу, передає Zaxid.net.

Внаслідок вибуху, 45-річний зварювальник, який працював на території, отримав термічні опіки.

“Близько 14:59 у Львові на вул. Підвальній, 13 (Галицький район) під час відрізання металевої труби болгаркою на зовнішній території будівлі Державного архіву Львівської області, стався вибух газу. Внаслідок вибуху працівник приватно-виробничої комерційної компанії “Універсал-сервіс” — зварювальник, 1974 року народження, отримав термічні опіки”, – повідомили у пресслужбі міськради.

Чоловік отримав термічні опіки 2−3 ступеня правого передпліччя, опіки обличчя. Його госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.

Постраждалий – мешканець с. Перегноїв Золочівського району Львівської області.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також:
В Ужгороді чоловік, який підпалив себе під прокуратурою, помер від опіків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна