“Банальний плагіат”. Цеголко каже, що Зеленський поцупив у Порошенка уривок промови

 

Прес-секретар екс-президента Петра Порошенка Святослав Цеголко заявив, що новий глава держави Володимир Зеленський вкрав цілий абзац з виступу Порошенка.

Про це Цеголко написав у Facebook.

“Новий президент Зеленський поцупив цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з’їзді партії “Європейська солідарність”, – сказав він, ілюструючи це скріном зі сторінки АП у Твіттер та уривком з промови Порошенка.

За словами Цеголка, “приємно, що Володимир прислухається” до Порошенка.

“Але окрім коректора варто найняти і спічрайтера”, – додав він.

Так, 18 травня Порошенко сказав таке:

“РФ знає, що Україна в Європі – це смерть російського імперського проекту. Це потужний удар по російському авторитаризму, це шлях до демократичних змін в Росії”.

А сьогодні адміністрація президента опублікувала таке у Твіттер:

“Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі”.

Читайте також:
Зеленський перепризначив на посаді АТОвця Свириденка, який підтримував на виборах Порошенка.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна