У зоні ООС трагічно загинув десантник Вадим Забава

 

Під час виконання бойового завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил загинув військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ старший сержант Вадим Забава.

Про це в понеділок, 3 червня, інформує прес-служба Командування десантно-штурмових військ ЗСУ.

“Сьогодні вночі, 3 червня, під час виконання завдань за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил трагічно загинув військовослужбовець окремої десантно-штурмової бригади старший сержант Забава Вадим Володимирович”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загиблий десантник був родом із Запоріжжя. Вдома залишилися дружина, донька та син.

Вадим Забава народився 11 серпня 1972 року. Був членом громадської організації “Спілка ветеранів АТО”. Раніше жив у Гуляйполі.

46-річний Вадим Забава – перша втрата ООС в червні. Однак це не бойова втрата.

Фото: ФБ

Як уточнили “Новинарні” у прес-службі Командування ДШВ, Вадим Забава загинув в ООС під час виконання завдання внаслідок нещасного випадку.

“Військовослужбовець виконував завдання, однак військова служба – це досить небезпечна справа. Це трагічний випадок”, – зазначили в Командуванні ДШВ.

ДОПОВНЕНО. Згодом стало відомо, що в районі селища Широкине Забава був притиснутий військовим вантажним автомобілем в капонірі системи оборонних польових позицій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна