Жертвами стрілянини у Вірджинії стали 12 осіб

 

Жертвами стрілянини в американському місті Вірджинія-Біч, штат Вірджинія, стали 12 осіб. Зловмисник розстріляв людей у п’ятницю, 31 травня, в приміщенні муніципального центру.

Про це в суботу повідомляє телеканал CNN.

Ще четверо постраждалих госпіталізовані.

Поліція встановила особу підозрюваного: це 40-річний Деуейн Креддок, він працював інженером в місцевому департаменті ЖКГ. Креддока ліквідували поліцейські на місці події.

На місці події знайдені гвинтівка і напівавтоматичний пістолет.

Наразі не вдалося встановити мотиви стрільця. Очевидео, що він не обирав жертв по будь-якою ознакою.

Раніше повідомлялося про 11 загиблих та шістьох поранених.

Це найважчий випадок із масовим розстрілом у США з листопада 2018 року, коли колишній морський піхотинець відкрив вогонь по відвідувачах бару в каліфорнійському місті Таузанд-Окс і загинули 12 осіб.

“Посольство України в США перебуває на зв’язку з правоохоронними органами міста та перевіряє інформацію щодо українців серед загиблих та постраждалих. Про перебіг подій інформуватимемо додатково”, – ідеться в повідомленні української амбасади.

Читайте також:
Розв’язка драми в Каліфорнії: трьох жінок-психологів центру реабілітації ветеранів розстріляв пацієнт з ПТСР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна