В Одесі ліквідували канал контрабанди героїну з Росії. ВІДЕО

 

Правоохоронці викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка організувала канал контрабанди героїну з Російської Федерації в Україну та реалізацію наркотиків в Одесі.

Як повідомляє прес-служба ДПСУ,  внаслідок проведення комплексу оперативно-розшукових заходів та оперативно-слідчих дій, правоохоронці затримали трьох основних членів групи – громадян України.

Раніше, 12 травня, на кордоні з Російською Федерацією в пункті пропуску “Піски” в Харківській області затримали кур’єра, який з приховуванням від прикордонно-митного контролю перемістив близько 600 грамів героїну з РФ в Україну.

15 травня в Одесі міжвідомча група з залученням прикордонного спецпідрозділу “Дозор” затримала замовника, який є головним організатором контрабанди та реалізації наркотиків, а також реалізатора-розповсюджувача наркотичних засобів.

Затримання відбулось під час отримання ними чергової поставки від кур’єра через поштову пересилку, злочинці були озброєні.

Під час обшуків у них та в їхніх помешканнях виявили розфасовані на дози наркотичні засоби – героїн і метадон, а також зброю.

Досудове слідство триває. Вирішується питання про обрання усім затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:
Очільник одеської поліції подав у відставку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна