ДТП з поліцейським “Пріусом” у Києві: екіпаж госпіталізований із травмами

 

У ніч на суботу, 11 травня, в Києві сталася ДТП за участю автомобіля патрульної поліції Toyota Prius.

Як повідомляє сайт Державного бюро розслідувань, випадок розслідує київське теруправління ДБР.

“Слідчими встановлено, що об 00:39 по проспекту Перемоги, 12, водій, керуючи автомобілем BMW 528I, здійснив зіткнення зі службовим автомобілем під керуванням інспектора управління патрульної поліції. Автомобіль Toyota Prius отримав механічні пошкодження”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок зіткнення водій – лейтенант поліції – отримав перелом руки, його напарник – старший лейтенант поліції – закриту черепно-мозкову травму. Обох доставили до Київської міської клінічної лікарні №17.

Водій BMW також отримав закриту черепно-мозкову травму та, попередньо, перелом ноги. Він отримував медичну допомогу в тій самій лікарні.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також:
У Запоріжжі поліцейське авто потрапило у подвійну ДТП

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна