“Пам’ятаймо ціну миру”. Епіфаній закликав протистояти гібридній війні та неправді

 

Українці мають говорити по всьому світу правду про війну, яку Росія розпочала в Україні.

Про це написав у Twitter Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

“Помісна Церква щодня звертається до Бога з молитвою за визволення України від нашестя чужинців, наші капелани духовно зміцнюють оборонців Батьківщини. Гібридна війна ведеться не тільки на полі бою, але і у інформаційному полі, через пропаганду та неправду. Просимо усіх протистояти цій неправді, аби разом перемогти ворога, який так нещадно прийшов на нашу землю”, — зазначив Епіфаній.

Він наголосив, що необхідно розповідати світові правду про російську агресію в Україні.

“Закликаємо світ спільно протистояти будь-яким спробам розпалити новий світовий конфлікт. Церква закликає українців по всьому світу говорити правду про війну проти України. Пам’ятаймо, що ціною миру, який збережено в різних куточках України, ціною нашої можливості бути в безпеці вдома з рідними і близькими — є здоров‘я та навіть життя, яке українські військовослужбовці сьогодні віддають на Донбасі, захищаючи Батьківщину від російського агресора”, — зазначив Епіфаній.

Читайте також:
Нема жодних ризиків для відкликання томоса про автокефалію, – Епіфаній

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна