“Шахтарський” легіонер “Малаги” Селезньов висловився про війну на Донбасі

 

Український форвард Євген Селезньов, який зараз виступає за іспанську “Малагу”, висловив свою думку про війну на Донбасі і зізнався, що вже п’ять років не був у Донецьку.

Про це він розповів в інтерв’ю іспанському сайту malagahoy.es.

 “У Донецьку у мене було все. Моє серце було в Донецьку, і в “Шахтарі”, тому що я виріс в академії цього клубу, там був мій дім. В останній раз я був там п’ять років тому.
Я купив будинок у Києві, але мій дім залишається в Донецьку, де є квартира і мої особисті речі. Одного разу я зачинив двері і більше не повернувся”, – каже 33-річний футболіст, який народився в Макіївці.

Український нападник заявив, що не знає, що відбувається на Донбасі:

“Не знаю, чи буду я коли-небудь там знову, тому що важко зрозуміти, чи закінчиться цей конфлікт чи ні. Врешті-решт, це все політика, і я не хочу багато говорити про це. Це дуже складно, тому що до кінця не знаєш, що там дійсно відбувалося”, – зазначив футболіст.

Читайте також:
“Слава Україні”: Мораес прокоментував рішення УЄФА
щодо зміни ним громадянства

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна