Зеленський зустрівся з мусульманами. Говорив про інвестиції

 

Сьогодні Володимир Зеленський зустрівся з муфтіями та мусульманськими релігійними діячами.

Про це в четвер, 2 травня, написав на своїй сторінці у Facebook муфтій Духовного управління мусульман України “Умма” Саїд Ісмагілов.

“Менше, ніж за годину після вчорашньої моєї публікації, мені зателефонувала помічниця пана Зеленського, та запросила на зустріч, але разом з муфтіями інших Духовних управлінь”, – пише Ісмагілов, маючи на увазі свій вчорашній допис про те, що, мовляв, Зеленський зустрівся із представниками православної церкви, але оминув увагою мусульманську спільноту.

Ісмагілов зазначає, що зустріч тривала дві години.

“Володимир Зеленський сказав, що він прагне єдності України та українського суспільства, закликає всіх до примирення то консолідації, і має надію, що релігійні лідери будуть сприяти цьому. Також він зазначив, що потрібно залучати іноземних інвесторів з інвестиціями в різні галузі економіки, в тому числі і з мусульманських країн”, – пише Ісмагілов та додає, що “в цілому – враження позитивні” від зустрічі.

Як інформувала “Новинарня“,  Зеленський відвідав глав і ПЦУ, і РПЦ в Україні.

Читайте також:
Зеленський не представить кандидатури голів МЗС, СБУ і ГПУ до інавгурації, – член штабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна