Гаївки вдячності: Порошенко відвідав область, яка єдина проголосувала за нього

 

Під час робочого візиту на Львівщину Петро Порошенко разом із першою леді вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні та учасників АТО. У Шевченківському гаю президент відвідав великодні гаївки, а пообіді зустрівся із львів’янами біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Президентське подружжя вшанувало пам’ять та поклало квіти до могил героїв на Личаківському цвинтарі у Львові. Відбулася поминальна панахида за загиблими українськими воїнами. Пролунав державний гімн України, після чого військові салютували пострілами на честь загиблих героїв.

Фото: АП

“Дуже зворушений тим, як тепло мене зустрічають у Львові. Незважаючи на дощ, на Великій Галявині зібралось багато людей. Приємно бути у колі однодумців і відчувати вашу підтримку”, – сказав Порошенко.

Львів’яни скандували “Дякую” Порошенкові.

Згодом Петро Порошенко спільно із дружиною Мариною та керівництвом міста і області відвідали гаївкові дійства у «Шевченківському гаю». Президенту України провели коротку екскурсію Музеєм народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, а також Очільник держави відвідав Свято-Іванівську лавру.

«800 тисяч мешканців Львівської області проголосували за мене і мою команду. І я сьогодні тут, щоби подякувати кожному з вас. Я дуже ціную цю довіру, я дуже ціную те, що ми з вами об’єднані і дякую за нашу єдність», – подякував зі сцени у «Шевченківському гаю» Петро Порошенко.

Як інформувала “Новинарня“, Садовий пояснив, чому Львівська область проголосувала за Порошенка.

Читайте також:
Голос “нуля”: прифронтові селища Донбасу підтримали Порошенка найменше. АНАЛІЗ “НОВИНАРНІ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна