Екс-консультанта Януковича Пола Манафорта доставили в тюрму суворого режиму

 

Пола Манафорта, засудженого до 7,5 років тюремного ув’язнення за порушення податкового та банківського законодавства, а також приховування зарубіжних банківських рахунків і дачу неправдивих свідчень, доставили у в’язницю суворого режиму.

Про це у вівторок, 23 квітня, інформує “Дзеркало тижня”.

Екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт доставлений в федеральну в’язницю Канаан (USP Canaan) в штаті Пенсільванія.

В’язниця суворого режиму побудована в 2005 році і розрахована на 1400 в’язнів.

8 березня суд міста Олександрія (штат Вірджинія) засудив 69-річного Манафорта до 47 місяців ув’язнення за порушення податкового та банківського законодавства і приховування зарубіжних банківських рахунків, а 13 березня суд у Вашингтоні засудив його до 3,5 року ув’язнення за дачу неправдивих свідчень і недотримання законів про лобістську діяльність. Таким чином, в цілому він має провести в ув’язненні 7,5 років.

Як інформувала “Новинарня“, Манафорт хотів створити на Донбасі “автономну республіку” на чолі з Януковичем.

Читайте також:
Соратник Манафорта отримав вирок за співпрацю з “Опозиційним блоком”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна