ФБР розсекретило свідчення про ймовірну втечу Гітлера до Аргентини

 

Федеральне бюро розслідувань США розсекретило документи з показаннями про нібито втечу німецького фюрера до Аргентини після поразки Третього рейху.

Про це повідомляє прес-служба ФБР.

ФБР США розсекретило документи з показаннями про нібито втечу німецького фюрера Адольфа Гітлера до Аргентини після поразки Третього рейху у Другій світовій війні в 1945 році, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оприлюдено 221 сторінку документів.

Там наводяться свідчення неназваної особи, яка стверджувала, що допомагала аргентинським чиновникам заховати Гітлера. Однак, отриману інформацію неможливо перевірити, наголошують в ФБР.

Зазначається, що згідно до показань, ця людина зустріла Гітлера і його оточення, коли вони прибули до Аргентини на двох підводних човнах за два з половиною тижні після падіння Берліна.

Згідно свідчень, з Гітлером нібито прибули дві жінки, лікар і кілька чоловіків. Після цього німецького фюрера переховували на ранчо біля підніжжя Південних Анд.

Гітлер нібито страждав від астми і виразки і ще до прибуття до Аргентини збрив вуса, йдеться у свідченнях.

Гітлер 2 Гітлер 3 Гітлер 4 Гітлер 1
<
>

Згідно з офіційною версією, що грунтується на показаннях свідків, допитаних органами контррозвідки СРСР і союзників, 30 квітня 1945 року фюрер Адольф Гітлер разом з дружиною Євою Браун вчинили самогубство в бункері в оточеному Берліні.

Читайте також:
У Німеччині на аукціоні не змогли продати жодної картини Гітлера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна