На Банковій прибічники Порошенка влаштували акцію “Дякую, Петре!”. Їх пустили під АП. ВІДЕО

оновлено

Увечері в понеділок, 22 квітня, прихильники Петра Порошенка в Києві на Банковій зібралися на акцію «Дякую, Петре!».

Подякувати Порошенку за п’ять років роботи на посаді зібралося понад тисячу людей.

«Вирішили зібратися вчора після того, як почули результати екзит-полів. Думаю, що ті люди, які зібралися вважають, що така електоральна оцінка є незаслуженою для президента, тому що за 5 років було зроблено дуже багато», — сказав співорганізатор акції Святослав Батів.

За його словами, це акція-демонстрація.

«Якщо Зеленський вирішить повести країну не туди, ми йому нагадаємо, що ми хочемо йти в НАТО і в ЄС», — заявив організатор заходу.

Через кілька хвилин після початку учасники почали співати гімн України, після чого охорона відкрила залізні ворота перед будівлею адміністрації президента, і люди підійшли під ґанок будівлі.

Люди скандували: «Разом і до кінця!», «Порошенко!», «Дякуємо!», «Слава Україні!», «Марина!», «Найкращі!».

Дехто тримав роздруковані аркуші зі словами «Дякую» і назвою міста, наприклад «Дякую. Донецьк”.

Через деякий час до людей вийшли Петро Порошенко із дружиною. Вони стояли на балконі, махали руками. Президент знімав людей на камеру.

Потім він виступив із промовою, повторивши месиджі свого виступу у штабі в день виборів – про «нові перемоги, які попереду».

дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 акція на Банковій 1 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019 дякую - Петро Порошенко - прощання на Банковій 22.04.2019
<
>

Як інформувала “Новинарня“, прифронтові селища Донбасу підтримали Порошенка найменше.

Читайте також:
В ОБСЄ оцінили другий тур виборів президента України. Згадали “приватні телеканали”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна