Від імені С14 розсилають фальшиві СМС з погрозами прибічникам Зеленського

 

Від імені націоналістичної організації “С14” – членам ДВК абонентам мобільного зв’язку розсилають фальшиві СМС із погрозами фізичної розправи через можливе голосування за Володимира Зеленського. “С14” пов’язує таку технологію з чорним піаром.

Про це йдеться в повідомленні “С14” на офіційному телеграм-каналі.

“СІЧ” стратить вас, якщо ви проголосуєте за Зе!”…
Таке СМС масово розсилають членам дільничих комісій по всій Україні. Перед цим подібні листи розіслали по судах і прокуратурах”, – ідеться в дописі.

Раніше не знали, хто за цим стоїть. Думали, що, можливо, люди Авакова граються, щоб завести справу. Справу, до речі, завели. Тепер можуть кілька місяців стежити за всіма нашими активістами.
Сьогодні зрозуміли детальніше, хто це розсилає”, – зазначили в “С14”.

“До відома усіх суддів, прокурорів та членів ДВК! “СІЧ” не надсилала жодних листів чи смс. Усі наші звернення є публічні. Ми нікого не страчували і не страчуємо.
“СІЧ” негативно оцінює тих, хто протягує до влади Зеленського, а не громадян. Люди мають законне право обирати будь-кого. І обирають на свій розсуд, симпатії та ризики”, – сказано в повідомленні.

У коментарі “Новинарні” лідер “С14” Євген Карась не уточнив походження СМС-розсилки, казавши, що повідомлення “анонімні з інтернету”.

“СІЧ” не злякає жодна влада. Ми готові захищати українців завжди”, – додали в організації.

Читайте також:
Хто і як розсилає українським бійцям в Авдіївці деморалізуючі СМС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.