Транспортний колапс у Києві: українці їдуть на дебати. Стадіон готовий

 

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що поліція намагається впоратися зі складною транспортною ситуацією на в’їзді у Київ, яка виникла через велику кількість людей, що прибувають на дебати кандидатів у президенти.

Про це в п’ятницю, 19 квітня, повідомляє прес-служба МВС.

“У зв’язку з проведенням дебатів між кандидатами на пост президента на НСК “Олімпійський” на в’їзді в столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять зі всієї країни”, – сказав Яровий.

Він додав, що поліцейські працюють над її вирішенням. Водіїв закликали ставитися з розумінням.

У МВС зазначили, що очікується, що на НСК “Олімпійський” будуть присутні близько 60 тисяч осіб. Безпеку заходу забезпечуватимуть 10 тисяч правоохоронців.

У Національному спортивному комплексі “Олімпійський” тим часом повністю завершили приготування до проведення дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.

Відповідні фото і відео опублікував міністр молоді і спорту Ігор Жданов у Facebook.

Міністр опублікував фото двох сцен кандидатів, які облаштували на покритті стадіону.

Раніше стало відомо, що ввечері на стадіоні від кандидатів будуть виступати по черзі три артисти, поки на стадіон будуть заходити люди.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна