Порошенко закликав Зеленського продовжити дебати на “Суспільному”

 

Чинний глава держави та кандидат у президенти Петро Порошенко закликав свого опонента, кандидата у президенти Володимира Зеленського продовжити дебати у студії Національної суспільної телерадіокомпанії.

Про це він заявив під час передвиборчих дебатів на НСК “Олімпійський”, передає “Укрінформ”.

“Надзвичайно важливо, що дискусія почалася. Я пропоную, щоби вона була продовжена зараз на Суспільному мовленні”, — сказав Порошенко.

Водночас він заявив, що під час дебатів на “Олімпійському” крім “абсолютно голослівних звинувачень ми від Зеленського не почули нічого: ані щодо стратегії, ані щодо напрямків і кроків, ані щодо рішучих позицій, як ми маємо захистити державу”.

Як відомо, дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, на “Суспільному телебаченні” о 21:00 годині. Раніше кандидат у Президенти Зеленський відмовлявся від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Читайте також:
Зеленський назвав проросійських бойовиків на Донбасі “повстанцями”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна