“Антикризова жива комунікація – коник Порошенка. То якого біса її ховали п’ять років?!”

 

Євгенія Закревська
правозахисниця, адвокат Майдану і родин Небесної сотні

(FB)

Словом, подивилася я “Право на владу”. Майже змусили. Шматочок. І в мене питання – хто відповідає за комунікації Порошенка? І чому саме він?

Невже за весь цей час не стало зрозуміло, що піар лажовий від слова “зовсім”? Чому ми не бачили нічого подібного [до приходу Порошенка на “1+1”] всі ці п’ять років?

Очевидно ж, що антикризова жива комунікація – коник Порошенка. Моливо, його найсильніша сторона. То якого біса було ховати її за дебільними ботами, прісними пресухами і солодкими інтерв’ю? Це ж тупо. Неефективно. Шкідливо. Небезпечно, врешті-решт.

І головне – НАВІЩО??? Адже можна було ж вигравати чесно більшу частину сутичок. І зміцнювати свій рейтинг. І не втрачати зв’язок із реальністю.

Адже комунікація – вона саме про це – повинна працювати в обидві сторони… І навіть можна було задати новий стандарт спілкування, відкритості, який тепер вимагати дотримуватися від інших… Профіт. Win-win.

Але ні… Шкода…

Читайте також:
Зустріч Порошенка з активістами: визнав помилки, погодився перезавантажити

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна