“Подати ковток води”. Тимошенко закликала Зеленського не нищити статус президента. ВІДЕО

 

Лідер Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” Юлія Тимошенко, яка не пройшла до другого туру виборів, записала відеозвернення після діалог президента Петра Порошенка та кандидата в президенти Володимира Зеленського на телеканалі “1+1”.Відеозвернення стосовно події Тимошенко опублікувала у Facebook.

Вона зазначила, що побачила в діалозі кандидатів “руйнацію статусу посади президента та приниження Української держави”.

Звертаючись до чинного президента, Юлія Тимошенко визнала, що частина людей вірять, що “Порошенко зробив частину добрих справ для нашої держави”.

“І тому в цей тяжкий для вас час я просто раджу не ставати частиною чужого шоу. Тримати президентську планку. І як би важко не було, захистити статус президента і статус держави”, – сказала колишня кандидатка.

Володимира Зеленського (“людину, яка через декілька тижнів може стати президентом України”) Тимошенко закликала “не нищити честь і гідність президентського статусу” і в передчутті перемоги “не влаштовувати бої навколо посади”.

Юлія Тимошенко наголосила, що “її складно запідозрити в підтримці одного з кандидатів”, проте “коли Володимир Зеленський кинув слухавку, майже в обличчя чинному президенту”, вона побачила, “який це стрес для Порошенка”. Вона зауважила, що було видно, як у Порошенка, “знаючи його проблеми зі здоров’ям, пересохло у роті і він не може далі говорити”.

“Треба просто бути людьми, і вчасно вміти подати один одному ковток води”, — сказала Тимошенко.

“Давайте з честю вийдемо з цієї конкурентної, загостреної боротьби, яка вже набуває не дуже добрих ознак”, — сказала Тимошенко.

Читайте також:
Порошенко прийшов у прямий ефір “1+1” і поговорив із Зеленським, який хамив. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна