Трамп визнав, що хотів призначити свою доньку очільницею Світового банку, — The Atlantic

 

Президент США Дональд Трамп підтвердив, що його донька Іванка Трамп була серед кандидатів на посаду глави Світового банку.

Про це йдеться в розгорнутому матеріалі The Atlantic.

“Це правда, що коли в адміністрації Трампа відкривається вакансія, що є частим явищем, Іванка перебуває угорі списку для свого батька”, — зазначає видання.

Сам Трамп вважає свою доньку природним дипломатом. “Для неї чудово би підійшла Організація Об’єднаних Націй”, — зазначив він.

На запитання, чому ж її не призначили постійним представником США при ООН, Трамп відповів: “Якби я це зробив, вони заговорили би про непотизм, але це не мало би нічого спільного з непотизмом. Хоча вона була би неймовірною”.

Після цього Трамп визнав: “Я навіть розглядав Іванку на посаду глави Світового банку… Вона була би прекрасною на цій посаді, бо чудово працює з цифрами”.

Крім того, глава Білого дому зауважив, що його донька має здатність зберігати спокій у стресових ситуаціях.

Раніше Білий дім офіційно спростував інформацію про те, що кандидатура Іванки Трамп розглядалася на посаду глави Світового банку.

Читайте також:
Спецпрокурор Мюллер завершив розслідування про вплив Росії на вибори в США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна