Зеленський і Порошенко в один день зустрінуться з Макроном, – штаб

 

Кандидати у президенти Петро Порошенко і Володимир Зеленський планують в один і той самий день – п’ятницю, 12 квітня – паралельно поїхати в Париж і зустрітися з президентом Франції Еммануелем Макроном.
Як інформує “Новинарня“, про це в середу, 10 квітня, розповів на брифінгу речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

“Мені відомо про те, що Зеленський буде, здається, у п’ятницю у Парижі і дійсно матиме зустріч з Макроном. У той же день в Парижі має бути і Петро Порошенко, і теж зустрічатиметься з Макроном”, – сказав політтехнолог.

За словами Медведєва, про візит Зеленського і контакти з адміністрацією Макрона Банковій відомо через дипломатичні канали.

Він привітав набуття Зеленським міжнародного досвіду незалежно від результатів виборів президента.

Медведєв також зазначив, що йому відомо про спроби політтехнологів Зеленського створити йому образ “українського Макрона” або “Рейгана”. Однак ці спроби невдалі, бо згадані іноземні діячі перед балотуванням у президенти протягом тривалого часу робили політичну кар’єру, працювали в органах влади, на відміну від Зеленського.

Читайте також:
В’ятрович про гуманітарну політику Зеленського: Back in Зе USSR, тепер ми це точно бачимо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна