На Донеччині взяли в полон другого бойовика 100 омсбр “ДНР” за два дні

 

У ніч на суботу, 6 квітня, військові Збройних сил України у тилу на Донеччині затримали бойовика “ДНР”, який мав вчинити диверсію в районі міста Курахове.

По це повідомив прес-центр Об’єднаних сил.

“Сьогодні, 6 квітня, близько третьої години ночі, неподалік позицій одного з підрозділів Об’єднаних сил затримано ще одного військовослужбовця 100-ї окремої мотострілецької бригади російсько-окупаційних військ, який мав завдання здійснити диверсію в тилу наших військ, які обороняються на Курахівському напрямку”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що диверсант був у цивільному одязі. Ним виявився рядовий 3-го батальйону 100-ї окремої мотострілецької бригади Андрій Б.

“Військовослужбовці, які виконували бойове завдання, завчасно помітили недолугі намагання бойовика обійти наші позиції з флангу. Бойовика затримано, він надав необхідну інформацію розвідці Об’єднаних сил”, – розповіли в прес-центрі ООС.

Як відомо, 100-та окрема мотострілецька бригада (100 ОМСБр “РГ”, в/ч 08826) — незаконне збройне формування, що входить до складу 1-го армійського корпусу Російської Федерації, який діє на окупованих територіях Сходу України. Формально підпорядкована “ДНР” як “Республіканська гвардія”, базується в Донецьку.

Як інформувала “Новинарня“, у ніч на 5 квітня українські військові взяли в полон Юрія С., рядового тієї ж 100-ї окремої мотострілецької бригади “ДНР”.

Читайте також:
Суд виніс вирок мобілізованому з Волині, який у полоні “ДНР” став бойовиком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна