У Києві підірвали автомобіль офіцера українських спецслужб

 

У ніч на 4 березня у Києві було здійснено підрив автомобіля Chevrolet Aveo, що належить офіцерові українських спецслужб, який бере активну участь в Операції об’єднаних сил на Донбасі.

За повідомленням ГУ НП Києва, вибух стався близько 2-ї години ночі на парковці біля супермаркету. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь, вибухотехніки, кінологи і лікарі. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху один чоловік отримав поранення.

Постраждалий у важкому стані доставлений у лікарню.

Своєю чергою головний редактор “Цензор.НЕТ” Юрій Бутусов зазначив, що автомобіль належить офіцерові українських спецслужб, який бере активну участь в Операції об’єднаних сил на Донбасі. Диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався передчасно. За словами Бутусова, це — громадянин однієї з країн Середньої Азії, який вів спостереження за машиною, швидше за все, діяв у складі групи.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розслідуються кримінальні провадження за ч.3 ст.15, п.5 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Луганську вночі вибухнув автомобіль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна