Для екс-бійця “Торнадо”, який розстріляв екіпаж поліції, прокурор вимагатиме довічне позбавлення волі

 

Вирок екс-бійцю розформованого підрозділу «Торнадо» Олександру Пугачову, якого обвинувачують у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі, зачитають після перерви в засіданні.

Як повідомляє “Новинарня“, про це стало відомо під час судового засідання у Кіровському районному суді міста Дніпро, передає Укрінформ.

Суддя запропонував Пугачову сказати останнє слово. Той відмовився, сказавши, що йому треба для цього підготуватися. Раніше на засіданнях суду протягом двох років Пугачов вперто мовчав.

Суд вийшов до дорадчої кімнати, зробивши перерву в засіданні до 8 квітня. Як зазначив прокурор відділу прокуратури Дніпропетровської області Олексій Семенюк, сторона обвинувачення наполягала на призначенні покарання за вчинення злочинів Пугачовим у вигляді довічного позбавлення волі. Це найсуворіше покарання за Кримінальним кодексом.

Як інформувала “Новинарня“, суд залишив “дніпровського стрільця” Пугачова під вартою і заслухав водія.

Читайте також:
У Дніпрі зловмисник розстріляв екіпаж патрульної поліції. Підозрюють бійця “Торнадо” Пугачова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна