Порошенко обговорив із Меркель розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі

 

Відбулася телефонна розмова між Президентом України Петром Порошенком та Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як інформує “Новинарня“, про це в понеділок, 1 квітня, поінформувало офіційне інтернет-представництво Президента.

Ангела Меркель, серед іншого, привітала Петра Порошенка з виходом у другий тур президентської кампанії, відзначивши чесність та змагальність виборчого процесу в Україні.

“Відбувся також обмін думками щодо подальших кроків, зокрема у рамках Нормандського формату, для активізації мирного процесу з імплементації Мінських домовленостей, звільнення заручників Кремля, а також щодо реалізації ініціативи з розгортання миротворчої місії під егідою ООН на території окупованого Донбасу”, – йдеться у повідомленні.

Петро Порошенко подякував німецькому лідеру за увагу до ситуації в Україні.Сторони обговорили подальші двосторонні контакти на найвищому рівні.

Як інформувала “Новинарня“, 24 українських моряків, захоплених РФ, в ООН визнали військовополоненими.

Читайте також:
У НАТО обіцяють нарощувати військову присутність у Чорному морі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна