У ЦВК підтвердили проведення другого туру президентських виборів

 

У понеділок, 1 квітня, після підрахунку понад 60% голосів ЦВК повідомила, що жоден з кандидатів в президенти не зможе набрати більшості голосів виборців у першому турі. Таким чином, відбудеться другий тур.

Про це повідомляє УНН з посиланням на голову ЦВК Тетяну Сліпачук.

“Я наголошую, що буде другий тур. Перед ЦВК стоїть дуже амбітна наступна задача – часовий проміжок між остаточним підбиттям підсумків і призначеним вже на 21 квітня другим туром є дуже і дуже коротким”, — зазначила Сліпачук.

За її словами, наразі ЦВК отримала від дільничних комісій понад 60% протоколів голосування. За результатами підрахунів, зі значним відривом шоумен Володимир Зеленський випереджає чинного президента Петра Порошенка.

За результатами обробки 64,7% протоколів, лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30,41% виборців.

За чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 16,30% виборців, за лідера ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко — 13,09%.

Читайте також:
Порошенко переміг у закордонному окрузі. Але Зеленський узяв “наймасовішу” Польщу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна