Українські миротворці голосують у Косово та ДР Конго. Явка висока

 

Українські миротворці у Демократичній Республіці Конго та в Косово нині також голосують за майбутнього Президента України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в неділю, 31 березня, інформує Міністерство оборони України.

“Військовослужбовці Збройних Сил України, які виконують завдання у складі національного контингенту багатонаціональних сил KFOR у Косово мають можливість реалізувати своє конституційне право та громадянський обов’язок щодо участі у виборах Президента України на закордонній виборчій дільниці в місті Ново Село“, – йдеться у повідомленні оборонного відомства.

миротворці голосують1 миротворці голосують2 миротворці голосують3 миротворці голосують4
<
>

У центральній Африці нині також голосують українські військові, які виконують завдання під егідою Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго. Двері виборчої дільниці відкрилися своєчасно, о 08:00 за місцевим часом.

“Військовослужбовці 18 окремого вертолітного загону та військові спостерігачі України в ДР Конго демонструють активну громадську позицію, явка наших громадян висока”, – відзначають у МОУ.

Бюлетені до дільниці були доставлені дипломатичною поштою, конверт прибув неушкодженим та своєчасно. Дільнична виборча комісія була сформована з числа військовослужбовців загону, відповідно до законодавства України.

Після підрахунку голосів уся необхідна виборча документація буде доставлена до Центральної виборчої комісії дипломатичним представником, відрядженим Міністерством закордонних справ України.

Як інформувала “Новинарня“, РосЗМІ не пустили на виборчу дільницю в Мінську

Читайте також:
“Черги на дві вулиці”. Як українці в містах Європи голосують на виборах Президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна