Окупанти оголосили “мобілізацію”, аби бюджетники не змогли піти на вибори, – розвідка

 

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ посилює підготовку мобілізаційного резерву на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться в четвер, 28 березня, у щоденному зведенні речника Міноборони.

“З 23 березня проводиться низка мобілізаційних заходів. У зв’язку з цим, так звані «військові комісаріати» примусово залучають працівників бюджетних установ та підприємств на десятиденні збори, під час яких передбачений комплекс занять, у тому числі – з вогневої підготовки, захисту від зброї масового ураження тощо”, – йдеться у повідомленні.

У ГУР МОУ також відзначають, що окупаційна адміністрація шляхом залучення певної частини жителів тимчасово окупованої території Донбасу до мобілізаційних заходів планує штучно обмежити кількість громадян, які змогли б приїхати на виборчі дільниці 31 березня для участі у виборах Президента України.

Як інформувала “Новинарня“, соціологи оприлюднили останні рейтинги перед виборами.

Читайте також:
Під час виборів Президента у Чорному морі перебуватимуть кораблі НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна