Мороз зняв свою кандидатуру з президентських виборів

 

Кандидат в президенти, екс-спікер Верховної Ради і нардеп перших п’яти скликань Олександр Мороз заявив, що просить не вважати його кандидатом у президенти через підготовку фальсифікацій результатів виборів.

Про це політик повідомив у середу, 27 березня, на своїй сторінці у Facebook.

“Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів”, — зазначив Олександр Мороз.

За його словами, нинішня кампанія “змістом означає псевдодемократичне прикриття боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів”. Тому актив його партії  “вважає недоцільним продовжувати мою (Мороза, — “Н”) участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю”.

“Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України”, — наголосив Мороз.

Читайте також: 
#ГолосуюНепоПриколу. Жадан підтримав флешмоб до виборів президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна