Сектор Гази обстріляв центр Ізраїлю. Серед поранених – дитина

 

У результаті ракетного обстрілу з сектора Гази в центрі Ізраїлю отримали поранення шестеро людей.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 25 березня, пише Reuters.

«Ракета дальнього радіусу дії, випущена із сектора Гази, вдарила по будинку в центрі Ізраїлю, поранивши шестеро людей», – йдеться в повідомленні.

Служба швидкої допомоги повідомила, що серед поранених є зовсім маленька дитина.

Ракетний обстріл по Мішмерету, сільськогосподарському місту на північ від Тель-Авіва, стався в період сильної напруженості напередодні річниці протестів на кордоні Ізраїлю з Газою.

Востаннє комерційна столиця Ізраїлю та її передмістя зазнавали подібної атаки під час війни 2014 року зі ХАМАСом у Газі.

Наприкінці березня 2018 року ситуація на кордоні сектора Гази з Ізраїлем почала загострюватися у зв’язку з масовими протестами палестинців і, як наслідок, їхніх зіткнень з ізраїльськими солдатами, що призвело до численних жертв серед демонстрантів – загинуло понад 200 осіб. Пік заворушень припав на рішення президента США Дональда Трампа перенести американське посольство з Тель-Авіва до Єрусалиму.

Як інформувала “Новинарня“, Міністр оборони Ізраїлю подав у відставку через незгоду із перемир’ям з ХАМАСом.

Читайте також:
Заворушення в Ізраїлі через Єрусалим: постраждали майже 800 палестинців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна