На Харківщині вбили солдата-контрактника

 

Поблизу міста Чугуїв Харківської області знайшли тіло військовослужбовця контрактної служби з ознаками насильницької смерті.

Тіло солдата виявили у лісосмузі, неподалік від військової частини, у якій він служив.

Судово-медичний експерт виявив на тілі померлого колото-різані рани шиї та рук, синці в області грудної клітини. Поліція також встановила, що загиблий солдат родом з Луганщини.

Правоохоронці почали розслідувати цей факт за статтею “Умисне вбивство” Кримінального кодексу. Встановлюються обставини скоєння злочину та коло причетних до нього осіб.

Інформацію про виявлення тіла солдата-контрактника підтвердила 92-га окрема механізована бригада.

“16 березня 2019 року у лісі смт. Клугіно-Башкирівка був знайдений цивільними особами невідомий чоловік без ознак життя. Під час з’ясування особистості було встановлено особу – військовослужбовець за контрактом. Солдат був відсутній на службі 14.03.2019-15.03.2019, про що було повідомлено у відповідні установи та були проведені заходи по розшуку”, – сказано в повідомленні бригади.

Військові також додали, що за цим фактом призначено службове розслідування.

Читайте також:
На Харківщині у незаконному “реабілітаційному центрі” примусово утримували 25 осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна