У Львові презентували мандрівну виставку “Блокпост пам’яті”

 

У четвер, 14 березня, у Львівському палаці мистецтв презентували виставку “Блокпост пам’яті”.

Це — мандрівний проект, присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО, інформує прес-служба ЛОДА.

Виставка складається з понад 400 експонатів: світлини, документи, шеврони нагороди та особисті речі військових Збройних сил України, бійців добровольчих батальйонів.

ʺУ кожному із цих експонатів – життя людини, яка не пошкодувала себе. Сьогодні наша справа – молитися за їхні душі, боротися за нашу країну і кожному з нас працювати так, щоб не було соромно перед цими хлопцями. Сьогодні Україну знову хочуть розіпнути, тому будьмо сильні, будьмо мужні, не повторюймо помилок наших предків. Хочу привітати наших добровольців зі святом. Добровольці  — ті, хто першими ринули у бій за Україну, відвойовували нашу незалежність від початку Майдану, не зважаючи ні на що. Ми спокійно можемо засинати і прокидатись вранці, поки у нас є виʺ, — керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська.

Блокпост 3 Блокпост 1 Блокпост 4
<
>
ФОТО: ЛОДА

Всі експонати виставки зібрані  під час реалізації проекту Збройних сил України “Евакуація-200”.

Читайте також:
Світлина із загиблим українським воїном отримала золоту нагороду міжнародного конкурсу в Японії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна