У Миколаєві у ДТП загинув військовослужбовець

 

У Миколаєві у ніч на вівторок, 26 лютого, в автопригоді загинув водій та його пасажир — військовослужбовець. Ще одна пасажирка, теж військова, травмована.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

“26 лютого приблизно о 1:50 на перетині пр. Центрального та вул. Шосейна у Миколаєві водій, керуючи автомобілем Peugeot 407, за попередніми даними, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся із деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 29-річний водій та 29-річний пасажир військовослужбовець загинули на місці пригоди, ще одна 32-річна пасажир, також військовослужбовець, з тілесними ушкодженнями доставлена до медичного закладу”, —  йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини автопригоди, призначені відповідні експертизи. Тривають слідчі дії.

Відомості про дорожньо-транспортну подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Читайте також:
На Херсонщині при зіткненні армійських вантажівок загинув військовий-контрактник

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна