На Житомирщині на полігоні біля річки знайшли мертвим військового

 

На березі річки, що протікає територією військового полігону під Житомиром, виявили мертвим військовослужбовця.

Про це “Укрінформу” повідомив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону підполковник юстиції Олександр Рихлюк.

“24 лютого до військової прокуратури Житомирського гарнізону надійшло повідомлення від командування 199-го навчального центру щодо виявлення на території 37-го загальновійськового полігону ДШВ військовослужбовця без ознак життя”, – розповів Рихлюк.

За його словами, під час виїзду на місце події військового прокурора, працівників поліції та судово-медичного експерта на березі річки Гнилоп’ять, яка протікає територією полігону, виявили тіло військовослужбовця без ознак тілесних ушкоджень чи насильницької смерті.

Нині триває судово-медична експертиза.

Рихлюк додав, що чоловік проходив військову службу у військовій частині на Миколаївщині, а на Житомирщині перебував у відрядженні.

Читайте також:

На Донбасі загинув військовий з 54-ї омбр Борис Бординюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна