На Черкащині військовослужбовця судитимуть за жорстоке вбивство

 

До суду скерували обвинувальний акт стосовно військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві у Черкаській області.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

“1 жовтня 2018 року у домоволодінні в м. Сміла Черкаської області було виявлено тіло без ознак життя громадянина К. із тринадцятьома ножовими пораненнями. Установлено, що постраждалий мешкав сам. Свідків трагічної події також виявлено не було”, — йдеться в повідомленні.

Внаслідок оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили особу, яка вчинила це кримінальне правопорушення.

“Підозрюваним у вбивстві виявився військовослужбовець однієї із військових частин Черкаської області, якого за рішенням суду було одразу взято під варту без права внесення застави. Усі обставини вчиненого вбивства наразі встановлені. Обвинувальний акт щодо затриманого військовослужбовця за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство” скеровано до суду для розгляду по суті”, — зазначили у відомстві.

У прокуратурі уточнили, що санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також:
У селі на Донеччині знайдені вбитими два українські військов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.