У Києві військова прокуратура затримала на хабарі опера ДФС

 

Військова прокуратура Київського гарнізону спільно зі співробітниками УЗЕ та ДБР столиці затримали старшого  оперуповноваженого об’єднаної державної податкової інспекції у Деснянському районі ГУ ДФС Києва при отриманні ним хабара.

Як передає “Новинарня“, про затримання 14 лютого повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

Установлено, що цього місяця податківець висунув громадянці України – приватному підприємцю – вимогу про передачу коштів в розмірі 300 доларів США “за невжиття заходів адміністративного характеру за надуманими порушеннями правил роздрібної торгівлі”.

“14.02.2019 підприємець на вимогу правопорушника передала раніше обумовлену неправомірну вигоду у розмірі 8200 гривень (еквівалент 300 долларів США). Одразу після отримання вказаної суми податківця затримано, предмет неправомірної вигоди в підозрюваного вилучений”, – розповіли в прокуратурі.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та клопотання до суду про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:
На Волині СБУ затримала “системного” хабарника з Укртрансбезпеки. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна