У двох містах України пранкери зібрали “проплачені мітинги” за вигаданого кандидата

 

У неділю, 10 лютого, в Одесі та Києві сотні людей зібралися на “проплачений мітинг” за кандидата у президенти, якого не існує насправді.

За повідомленням місцевих ЗМІ, в групах студентів у месенджерах та на сайтах оголошень усім охочим пропонували “попрацювати” на мітингу. За роботу обіцяли заплатити по тисячі гривень, і ще додати по 70 грн. бонусом за кожну приведену людину.

У деяких оголошеннях йшлося про підтримку якогось кандидата в президенти. Називалося навіть ім’я кандидата — Сергій Філатов, якого, звісно, не існує. Коли біля пам’ятника Дюку зібрався натовп мітингувальників, виявилося, що організатори не прийшли.

Згодом розчарований люд розійшовся.

Варто також зазначити, що у Києві стався подібний розіграш, на який зібралися кілька десятків людей. “Акцію” транслювали на Youtube.

Читайте також:
В Одесі затримали за хабарі начальника залізничного вокзалу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.