Криміналісти підтвердили, що з дна Ла-Маншу підняли тіло футболіста Сали

 

Британські криміналісти підтвердили, що із затонулого 21 січня в Ла-Манші легкомоторного літака дістали тіло аргентинського футболіста Еміліано Сали.

Про це в Twitter повідомило поліцейське управління графства Дорсет за підсумками впізнання тіла, передає УНН.

“Тіло, яке було доставлено сьогодні (7 лютого) в порт Потрленда, було офіційно ідентифіковано коронером Дорсета як тіло професійного футболіста Еміліано Сали”, — сказано в повідомленні.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно на дні протоки Ла-Манш знайшли уламки легкомоторного літака, яким летіли аргентинський футболіст британського “Кардіффа” Еміліано Сала та пілот Девід Ібботсон.

Легкомоторний літак, на борту якого були Еміліано Сала і пілот, в понеділок, 21 січня, о 19:15 за місцевим часом вилетів з Франції до Уельсу, але за годину зник з радарів над Ла-Маншем в районі острова Гернсі, поблизу маяка Каскетс.

Поліція острова Гернсі повідомила, що літак запитував дозвіл на аварійну посадку, але зник з радарів на висоті близько 700 метрів.

Читайте також:
Справа MH17: п’ять країн підписали спільний меморандум щодо фінансування суду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна