Прикордонники в Азовському морі відпрацювали відбиття нападу. ВІДЕО

 

Морські прикордонники у взаємодії з катерами ВМС ЗСУ та іншими силами ООС відпрацювали навчальні маневри з відбиття ворожого нападу в Азовському морі.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“Навчальні маневри по відбиттю ворожого нападу з моря відпрацювали морські прикордонники зі складу Об’єднаних сил у взаємодії з катерами ВМС ЗСУ та іншими силами ООС в Азовському морі”, — йдеться у повідомленні.

Так, за легендою навчань, судно-порушник, ігноруючи запити та законні вимоги корабля Морської охорони та катерів ВМС ЗСУ, здійснювало небезпечні маневри на великій швидкості та намагалося наблизитися до берега для імовірної висадки диверсійної групи.

Зазначається, що під час проведення навчальної операції спільними зусиллями кораблів Морської охорони, катерів ВМС ЗСУ, за підтримки артилерії з берега та авіації судно-порушник зупинили та заблокували у визначеному районі, не допустивши висадки диверсійних груп.

“Такі навчання дозволяють нам відточувати свої професійні навички, додатково перевірити злагодженість всіх взаємодіючих сил та бути завжди напоготові до реагування на розвиток подій у зоні відповідальності”, — сказав командир корабля Морської охорони “Донбас” капітан 3 рангу Дмитро Глушак.

Читайте також:
Представників ЗСУ навчатимуть на базі військової академії в Ізраїлі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна