Вибух на Дніпровському коксохімічному заводі: 5 потерпілих, порушено справу

 

На Дніпровському коксохімічному заводі в місті Кам’янське (Дніпропетровська область) в ніч на вівторок стався вибух, в результаті чого постраждали п’ятеро осіб.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Зазначається, що 29 січня о 03:30 в Кам’янському на території заводу в триповерховій будівлі смолопереробного цеху стався вибух газоповітряної суміші з горінням бітуму. До лікарні госпіталізовано п’ятьох осіб з опіками у важкому стані.

“О 04:07 підрозділи ДСНС ліквідували пожежу на площі 200 квадратних метрів. Пошкоджено технологічне обладнання цеху. Наразі причина вибуху з’ясовується”, – сказано в повідомленні.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), зазначили в ГУ НП Дніпропетровщини.
На місці події працює слідчо-оперативна група Південного відділення поліції Кам’янського ВП.

Читайте також:
У Дніпрі на заводі вибухнула піч, загинули два робітники

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна