У Львові чоловік намагався продати гранатомет

 

Поліція затримала 41-річного львів’янина за спробу продати гранатомет. Також у нього вилучили інші боєприпаси.

Зловмисника взяли під варту, передає Zaxid.net.

За повідомленням поліції, чоловіка затримали 22 січня під час продажу реактивної протитанкової гранати РПГ-22.

За неї чоловік хотів отримати 15 тисяч гривень. Крім того, у зловмисника вилучили гранати, запал, вибухівку, рушницю та набої.

“Під час проведення обшуків правоохоронці виявили речовину жовтого кольору, ззовні схожу на “тротилову шашку” вагою близько 200 грамів, два предмети ззовні схожих на гранати Ф-1 та РГД-5, один запал УЗРГМ, рушницю та набої до неї, а також речовину ззовні схожу на “пластид” вагою близько 100 грамів”, – розповів заступник начальника головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

Усі боєприпаси вилучили і скерували на експертизу, поліція встановлює їхнє походження.

Зловмисника взяли під варту із правом внесення застави у розмірі 76840 грн. за ч.1 ст.263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

До затримання зловмисника були залучені працівники управління протидії наркозлочинності, оперативники управління карного розшуку та слідчі Галицького відділу поліції Львівщини, а до обшуків — кінологи і вибухотехніки.

Читайте також:
У Львові на вокзалі солдат Нацгвардії затримав грабіжника-втікача

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна