Порошенко у Давосі зустрівся з керівництвом десяти країн

 

Нинішній Всесвітній економічний форум у Давосі підтвердив, що Україна залишається в центрі уваги світу.

Про це написав прес-секретар президента Святослав Цеголко у Facebook.

“Завдяки вдалому спротиву Росії, постійним змінам і, безумовно, неймовірній активності свого Президента — Україна в центрі уваги світу. Що й підтвердив черговий Світовий економічний форум у Давосі”, — зазначив він.

Цеголко розповів, що за останню добу відбулися зустрічі глави держави Петра Порошенка з керівництвом Китаю, Німеччини, Бразилії, Польщі, Швейцарії, Іспанії, Хорватії, Литви, Бельгії, Вірменії, а також із керівниками численних міжнародних організацій (зокрема Генсеком ООН, президентом Червоного Хреста) та колишніми лідерами, які допомагають боротися з російською агресією.

До слова, із президентом Бразилії Жаіром Болсонаро Петро Порошенко обговорив перспективи активізації торговельно-економічної співпраці,зокрема у військово-технічній, інвестиційній, енергетичній,науково-технічній та інших сферах.

Також під час зустрічі із президентом Литви Далею Грібаускайте Глава Держави висловив вдячність за послідовну підтримку нашої країни та за допомогу литовської сторони для Донбасу та українського Приазов’я, які страждають від довготривалої російської агресії.

Читайте також:
“Кожен має свої національні інтереси”: Меркель виступила із посланням у Давосі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна