На Чернігівщині затримали на хабарі опера карного розшуку

 

Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку одного з міськвідділів поліції у Чернігівській області.

Як передає “Новинарня“, про це в четвер, 17 січня, повідомив прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що майор поліції налагодив схему отримання неправомірної вигоди від громадян за закриття кримінальних проваджень та уникнення передбаченої законом відповідальності за вчинені правопорушення.

Правоохоронці затримали зловмисника в одному з райцентрів Чернігівщини після отримання хабара у розмірі 3 тисяч доларів США від місцевого мешканця за закриття кримінальної справи за фактом крадіжки.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Операція з викриття зловмисника проводилася спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області.

Читайте також:
У Дніпрі затримали на хабарі керівника районної поліції

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна