В Україну на вибори президента прибуде 850 спостерігачів ОБСЄ

 

Під час президентських виборів в Україну приїде близько 850 спостерігачів ОБСЄ.

Для ефективної співпраці та забезпечення публічної безпеки, а також законності виборчого процесу в МВС створили спеціальну робочу групу.

Про це повідомили під час наради у МВС у вівторок, 15 січня, в Києві.

Очолив робочу групу МВС радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко.

Під час засідання Стойко зазначив, що в Україну під час виборів президента прибудуть близько 850 спостерігачів від ОБСЄ, а МВС, своєю чергою, готове до тісної співпраці та забезпеченню безпеки представників організації.

“Ми готові надати повноцінне сприяння для роботи спостерігачів ОБСЄ. У нас уже працює координаційний штаб МВС України, в процесі створення обласні штаби і ми робимо все для того, аби вибори відбулися чесно, прозоро та відповідно до європейських стандартів”, — наголосив Стойко.

До слова, заступник голови національної поліції Олександр Фацевич запевнив, що зараз ніяких ризиків для безпеки місії ОБСЄ в Україні немає.

Читайте також:
МЗС не реєструватиме на президентських виборах спостерігачів з Росії, — Клімкін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна