З початку війни “Укроборонпром” передав ЗСУ майже 26 тисяч одиниць зброї й техніки, – Порошенко

 

За п’ять років держконцерн “Укроборонпром” передав Збройним силам України майже 26 тисяч одиниць озброєння і військової техніки.
Про це заявив президент Петро Порошенко.

“За останні п’ять років ми не просто відродили наші Збройні сили, а перетворили їх на одну з найбільш ефективних армій в Європі. Вишколені хлопці та дівчата готові у будь-який момент захистити свою країну. І це стало можливим не тільки завдяки високому бойовому духу, а й сучасному потужному озброєнню. Близько 26 00 одиниць зброї та військової техніки отримала наша армія від Державного концерну “Укроборонпром” за весь час військової російської агресії проти України”, – ідеться в дописі Порошенка на його сторінці в “Фейсбуці” у понеділок, 14 січня.

В інфографіці при цьому вказано точнішу цифру переданих озброєнь – 25 800.

При цьому президент наголосив, що влада країни надалі посилюватиме бойові спроможності української армії, щоб захистити Українську державу.

Читайте також:
Закупівля ударних безпілотників Bayraktar TB2 для України
– чому це круто, – Згурець

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна