ООС: один боєць ЗСУ загинув, двоє отримали поранення

 

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ у понеділок, 14 січня, загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил та двоє отримали поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру ООС.

“Протягом поточної доби, 14 січня, у період з 00:00 до 18:00, противник п’ять разів обстріляв позиції наших військ”, — йдеться у повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Схід” ворог вів обстріли з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів – поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Чермалик.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Північ” противником вівся обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Читайте також:
Окупанти обстріляли житловий будинок у Чермалику

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна