“Новинарні” − 3 роки!

 

Новинарні” виповнилося три роки. Вітайте!)

А коли ще просити про подарунки, як не в день народження?)

…У ці дні 2016 року головний редактор Дмитро Лиховій почав пробувати ставити новини на новому сайті. Усе вийшло. За три роки “Новинарня” стала помітним явищем у якісній українській журналістиці, передусім військовій і воєнній.
Наші верифіковані звіти про загиблих на фронті читають сотні тисяч людей. Величезними “тиражами” розходяться репортажі з АТО/ООС, інтерв’ю з генералами, простими героями і Героями з орденами. Нас читають і в Генштабі, і в окопах, і в звичайних українських домівках. (Самі дивуємося, наскільки запитані тексти на церковну тематику − теж по-своєму фронт ) Число наших підписників у ФБ ось-ось сягне 10 тисяч.

Грудень 2018-го став місяцем нових рекордів трафіку “Новинарні” − без рефералу “укрнету”, а суто завдяки десяткам великих читабельних матеріалів, які розходилися соцмережами.

Дякуємо, що залишаєтеся з нами.

І, звичайно, величезна подяка всім, хто впродовж року підтримував нас коштами (й не тільки).

Але зростання − це й додаткові витрати.

Щоб розвиватися, щоб рухатися далі, щоб готувати нові якісні статті, розширювати штат і коло авторів, вирішувати технічні проблеми сайту − потрібні кошти.

Як уже всім відомо, на рекламі в нинішніх умовах заробляти нереально.
Політичних дахів ми не приймаємо принципово, заказуху-“джинсу” не беремо.
Сподіваємося передусім на меценатів, на краудфандинг − тобто на вас, шановні читачі, які нас цінують не за красиві очі й рядки біографії, а за те, що і як ми робимо.

Тож − велике прохання. В день народження “Новинарні“.
Допоможіть фінансово. А ми відпрацюємо.

Реквізити для підтримки − за посиланням.

Бонус тим, хто зробить пожертви 500+ гривень − ось така красива фірмова чашка “Новинарні“: “новини України, що воює”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна