Заступник командувача Сухопутних військ потрапив у ДТП

 

Поблизу Миколаєва у дорожньо-транспортній пригоді значно травмувався заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко.

Про це повідомляє місцевий сайт “Новости N”.

Згідно з інформацією видання, увечері в п’ятницю, 11 січня, на трасі Миколаїв–Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Daеwoo Lanos і тягач MAN з напівпричепом.

Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав трасою з боку Миколаєва.

Біля села Себине (30 км від обласного центру, — “Н”) водій не впорався з кермуванням і його Hyundai зачепив Lanos, що рухався у тому ж напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в контейнеровоз сідлового тягача MAN, який стояв на узбіччі.

В автомобілі Hyundai, за даними миколаївських журналістів, їхав заступник командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. Внаслідок ДТП він отримав травми. Також був травмований ще один військовослужбовець, який їхав у Hyundai.

Бригада “швидкої” надала допомогу потерпілим на місці, після чого їх доправили до лікарні.

Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження.

Як повідомляється, Hyundai відновленню не підлягає.

ДТП сталася за сильної ожеледиці на трасі.

Читайте також:
В Одесі бронемашина Збройних сил потрапила в ДТП. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.