“Для посилення Медведчука в ДНР”. У Донецьк прибув емісар кума Путіна

 

В окупований Донецьк прибув емісар Віктора Медведчука – Дмитро Перлін, щоб узгоджувати людей на деякі ключові посади в так званій “ДНР”.
Про це повідомляють місцеві соцмережі та сам Перлін на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Популярний донецький телеграм-канал “Это ДНР, детка”, повідомив, що в Донецьк приїхав на зустріч з Пушиліним якийсь представник Медведчука на ім’я Дмитро, в завдання якого входить узгодження людей Медведчука на ряд ключових посад в ОРДЛО.

Через добу стало ясно, що, швидше за все, мається на увазі представник “Українського вибору” Дмитро Перлін. Він сам написав на своїй сторінці, що перебуває в Донецьку”, – зазначає блогер і журналіст Денис Казанський, переселенець із Донеччини.

“Схоже, Медведчук у нас займається не тільки обміном полонених…” – додав журналіст.

Із допису в телеграм-каналі також випливає, нібито йдеться про “кроки ДНР назустріч Києву в рамках Мінського переговорного процесу”.

Варто зазначити, що в ФБ-профілі Перліна вказано, що він “політолог” із Донецька й зараз живе в Москві, а 7 січня перебував у кафе “Лучіано” в центрі Донецька.

Із 2012 року він був відомий як координатор “молодіжних проектів” проросійського руху “Український вибір”, який очолює кум Володимира Путіна Віктор Медведчук.

Читайте також:
Образився на “виродка і ката”: Медведчук позивається до Гопко в суді через Стуса

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна