У Туреччині затримали підозрюваного в убивстві харківських студенток

 

У суботу, 5 січня, в Стамбулі затримали громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві перед Новим роком двох іноземних студенток у Харкові.
Про це повідомив заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

“Сьогодні турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 р.н., підозрюваного у скоєнні наприкінці минулого року жорсткого вбивства двох іноземних студенток, за місцем їхнього тимчасового проживання у Харкові”, – повідомив він на своїй сторінці у Facebook.

Аброськін оприлюднив фото підозрюваного турка:

За повідомленням ТСН, підозрюваний вилетів із Харкова в Стамбул одразу після події.

Як відомо, 3 січня близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місце знаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. За його словами, студентки з 31 грудня не відповідали на телефонні дзвінки.
В орендованій квартирі по вулиці Валентинівській працівники поліції виявили тіла двох жінок з ознаками насильницької смерті. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна