“Солодощі від командувача”: військові ООС подарували свято 6 тисячам дітей Донбасу

 

Благодійна акція ООС “Солодощі від командувача”, яка проводиться в грудні-січні з нагоди новорічно-різдвяних свят, охопила вже більш як 30 загальноосвітніх шкіл Донецької та Луганської областей.
Про це 5 січня повідомив прес-центр Об’єднаних сил.

“Близько 6000 дітей, учнів загальноосвітніх шкіл населених пунктів Щастя, Трьохізбенка, Кримське, Троїцьке, Золоте, Станиця Луганська, Луганське (Бахмутського району), Світлодарськ, Новолуганське, Мар’їнка, Красногорівка, Миронівське, Красногорівка, Галицинівка, Степне, Новомихайлівка, Новгородське, Піски-2, Жованка, Сартана отримали солодкі подарунки та мали можливість поспілкуватися з українськими захисниками.
У кожній школі, де побували військовослужбовці Об’єднаних сил, жоден учень не залишився без уваги та святкового солодкого подарунка”, – зазначено в повідомленні.

За словами командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, “турбота про мирне і щасливе дитинство маленьких мешканців сходу України є покликом душі кожного українського воїна, бо це – наше майбутнє та майбутнє нашої країни”.

Найближчими днями акція “Солодощі від командувача” спільно з мистецьким проектом “ARTперемир’я” продовжить дарувати радість та казковий настрій малечі Донбасу захоплюючими театральними виставами.

Читайте також:
Командувач ООС Наєв звернувся до жителів Донбасу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна